Eindelijk op weg
Blijf op de hoogte en volg Sjoerd
07 Augustus 2012 | Hongarije, Győr
Na een uur autosnelweg besluiten we om binnendoor te gaan, omdat dat toch mooier rijden is. Die verwachting kwam uit; mooie wegen en vergezichten. Genieten op de motor in optima forma.
Maar aan alle euforie kwam een einde toen de motor van Harry van achteren helemaal onder de olie zat; de schrik zat er goed in.
Na enig onderzoek bleek echter dat Harry een liter olie op reserve bij zich had en dat deze bus door de warmte was gaan lekken, na het schoonmaken was het probleem dus opgelost!
Het was intussen 26 graden en later, vlak voor de Hongaarse grens liep die nog op tot 28 graden.
Hans heeft ook nog een probleem, hij heeft enduro-banden laten plaatsen Motoport (op hun advies) maar deze blijken nu al zover afgesleten dat hij onmogelijk de reis kan volbrengen. Morgen vroeg gaat hij hier in Gyor proberen om andere banden te krijgen.
Zo, nu maar even genieten van een lekker glas bier.
08 Augustus 2012 - 14:24
Irene:
Halio Sjoerd
Blijf je verhalen volgen, met de zegening van Jenny komt het allemaal goed. Succes!!!!!
Groetjes Irene -
08 Augustus 2012 - 14:50
Sylvester Verlaan:
Hey Sjoerd,
Leuk om je eerste reiservaringen te lezen! Veel plezier nog, maar dat gaat vast goedkomen!
Gr. Sylvester -
08 Augustus 2012 - 15:21
Judith Schouwink:
Hoi "pa",
Jammer dat ik niet op je uit kon zwaaien aangezien ik nog met
m'n billen in het mooie Mexico zat (geen straf ;-)
Ik wens je een hele mooie voorspoedige reis toe! En zal je op de voet
blijven volgen op deze site. Geniet ervan maar dat zal ongetwijfeld goedkomen!
Enne heelhuids terug komen hè!?
Veel liefs,
Judith, alias aangenomen dochter, alias Vagina 500 hahaha! -
08 Augustus 2012 - 17:07
Jan En Hennie Zwiggelaar:
Hoi Sjoerd, we blijven je volgen op je verre reis. Wensen je heel veel succes.
Groet,
Jan en Hennie.
08 Augustus 2012 - 18:16
Hans Pierik:
He broertje je bent al een mooi eind op weg, gelukkig gaat alles goed. Hou de gepoetste zijde van de motor boven.
Ik blijf je volgen net als rtvoost.
gr en veelplezier verder
De piertjes -
08 Augustus 2012 - 18:28
Mieke:
Hoi sjoerd. we waren vijf dagen in spanje en konden je geen dag en succes wensen. alsnog dan maar. knuffel mieke en john. -
08 Augustus 2012 - 19:43
Jos:
Sjoerdie,
Gaat goed zie ik en zonder kleine tegenslagen is het ook niet leuk. Niet te veel aan dat Hongaarse en oost-Europeese bier, want om én de gepoetste kant én en houten kop boven te houden is misschien wat te veel gevraagd. Ik ben stikjaloers en ga dit weekend van nijd ook en dag of drie op de brommer.
Geluk man en groeten aan de maten. -
08 Augustus 2012 - 20:59
Marion:
Hei broertje!
Gaat lekker zo te lezen. Stiekum ben ik zo jaloers.....ik kan geen motorrijden.....die wind voelen door je snelheid en per seconde iets anders zien zou nu zo gaaf zijn. Blijf gezond en ik wil echt helemaal echt, alles door je zelf horen vertellen vanaf 25 september! Groetjes aan je maten.
Hou van je,
Liefs,
Zusje.
09 Augustus 2012 - 10:48
De Schouwinkjes:
Lieve Pap,
Helemaal super je reisverslagen. Doe voorzichtig en ik kijk al uit naar je volgende verslag.
Dikke kus ons -
09 Augustus 2012 - 11:10
Tonnie:
hoi sjoerd ik kan je weer volgen op de camping stekkertje weer oke leuk dat ik je zo kan volgengroetjes -
12 Augustus 2012 - 11:46
Bertus En Grietje:
Hallo vent we wisten niet dat we konden volgen leuk hoor!!
Geniet met volle teugen en vol houden.
Liefs van ons. -
14 Augustus 2012 - 19:01
Erwin:
Ha sjoerd,
Ik lees je berichten en lees dat je vermaakt, je kan goed schrijven en ben af en toe ontroerd, maar over het algemeen geniet ik van je verslagen. Succes and safe ride, ik blijf je volgen.