Nog ruim 3 weken te gaan - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Sjoerd Pierik - WaarBenJij.nu Nog ruim 3 weken te gaan - Reisverslag uit Enschede, Nederland van Sjoerd Pierik - WaarBenJij.nu

Nog ruim 3 weken te gaan

Door: sjoerdpierik

Blijf op de hoogte en volg Sjoerd

11 Juli 2012 | Nederland, Enschede

Afgelopen zondag hebben we de laatste bijeenkomst voor de reis gehad. De paspoorten zijn nog niet terug van de Ambassades, maar Rob, onze reisleider, heeft goede hoop dat ze op tijd binnen zijn. En anders toch maar gauw een identiteitskaart aanschaffen, daarmee komen we in ieder geval tot Turkije. Nog wat nuttige tips met elkaar uitgewisseld over het navigatiesysteem en over de verschillende onderdelen die iedereen meeneemt (dat scheelt weer in bagage). Gisteren op advies van Rob een Camelbag aangeschaft want we komen door echt warme gebieden , dus erg handig als je drinkwater bij je hebt, en vandaag m’n banden besteld bij Henk, na veel nalezen van bandentests, heb ik nu gekozen voor de Continental Trail, die schijnen het langst mee te gaan.
Nog ruim 3 weken en dan gaan we. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat m’n Friedje niet met me mee gaat. Want ik weet zeker dat juist zij bijzonder van alle nieuwe indrukken, geuren en mooie dingen zou genieten die we onderweg gaan tegenkomen. Maar we hebben deze keuze samen gemaakt, en het is goed zo. Gelukkig zal ze in Kathmandu zijn als ik daar aan kom. Volgende week maandag nog even samen een inenting tegen buiktyfus halen, en dan kunnen we langzamerhand de bagage gaan verzamelen. Dit moet wel met enige zorg en overleg gebeuren, want veel kan ik niet meenemen, maar gelukkig kom ik door landen waar men vast wel leuke markten heeft, dus af en toe moet ik maar iets nieuws kopen.

• 11 Juli 2012 - 17:45

Sjoerd Pierik:

Lief stukje Sjoerd, 'k zal je missen ;-)

• 17 Juli 2012 - 15:44

Jos Driessen:

Hé Sjoerdie,

Ik kan ook niet wachten op jullie eerste verslagen van deze fantastische trip....laat maar komen!!

Veel geluk en weinig pech gewenst,

groeten,

Jos

• 27 Juli 2012 - 16:20

Sjoerd, Heel Mooi Reisverslag.:

Sjoerd, als ik jouw was zou ik ook een AJAX brandblusser meenemen, blijf je in ieder geval de gehele reis aan me denken, haha en je weet maar nooit...
    Zie ik op 11 juli nu een een aardig stukje aan jezelf geschreven?? Ik mag hopen dat dit door je vrouw/vriendin is gestuurd.

Met z'n allen HEEL VEEL plezier en succes toegewenst.

Het gaat jullie allen goed.
    Martien Roefs.

• 31 Juli 2012 - 11:08

Bas:

Mijn grote trots mijn vader.

Als je een droom hebt moet je deze laten uitkomen!

Men zegt wel eens later als we met pensioen zijn of als we dit gedaan hebben eerst nog dit dan kunnen we de doen wat we eigenlijk echt willen.

Maar werkt het nu echt zo?

Mensen! als je iets heel graag wil moet je het doen en niet wachten je leeft altijd nu nooit morgen of gisteren.

Pap zet hem op leef je droom wij dromen vanaf hier met jou mee. Neem dat stukje van jezelf mee terug wat je altijd al het liefste hebt willen zijn en laat dat niet meer los.

Heel veel plezier op deze geweldige reis.

Ik wens je al het goede van de wereld toe.
    Dikke knuffel van je zoon Bas

• 02 Augustus 2012 - 16:01

Gerard Analbers:

Wij wensen jou heel plezier in dit geweldige avontuur,
    Heel veel voor en weinig tegenspoed.
    Groetjes
    Gerard en Marianne Analbers

• 03 Augustus 2012 - 23:05

Robert Bergman:

Hee Sjoerd
    Zag een stukje op rtvoost staan voor het avontuur dat je gaat maken
    Bijdeze zeg ik veel plezier en geniet ervan!!

Gr. Robert Bergman
    Super de boer schuttersveld

• 04 Augustus 2012 - 22:28

Mike Hoogland:

Wij willen jou een goede reis toewensen
    geniet ervan
    Gr Mike en Bianca

• 05 Augustus 2012 - 17:10

Gerard En Anja Van Bakel:

Hoi Sjoerd,

Goede reis en houd 'm tussen de lijntjes we gaan je zeker volgen.

Groetjes, Gerard en Anja van Bakel

• 05 Augustus 2012 - 22:43

Hans / Pittwentemotortoers:

Hi Sjoerd , denk aan de koffers , heel veel reisplezier met denk ik super indrukken gewenst.

Namens complete Crew Pittwentemotortoers.

Hans

• 06 Augustus 2012 - 09:21

Joyce :

Heeeeel veel succes!!!
    Weet dat je al weg bent, maar 06:00 uur was toch wel erg vroeg :D Heb in m'n bed naar je gezwaaid!

Have fun! En we houden je in de gaten!

Groetjes Joyce

• 06 Augustus 2012 - 21:39

Marion:

Sjoerd,

Geniet en kom zonder brokken of pech over! Met je drie beschermengelen moet je dat goed lukken!
    Ze hebben samen met jou grote lol en zin in dit avontuur.
    Wij achterblijvers missen jullie met heel ons hart!

Liefs,
    Marjon.

• 08 Augustus 2012 - 12:39

Willem B:

veel succes, en geniet van je reis!